Containerverhuur

Een verbouwing, oude bestrating afvoeren of een boom snoeien; met onze containers bent u snel van uw afval af. De containers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn bestemd voor het afvoeren van grond, puin, groenafval of bouw en sloopafval. Daarnaast verhuren wij diverse materialen om de aanleg van uw tuin, bestrating of terras gemakkelijker te maken. Dit zijn onder andere trilplaten, steenknippers, bandenzagen en rijplaten.

Bezoekje plannen?

Laten we een keer vrijblijvend een afspraak maken zodat u de diversiteit van onze producten ├ęcht kunt zien en voelen.

Kijken en Voelen

Wij geloven heilig in het feit dat u verschillende type steen moet zien en voelen. Het in de hand nemen van verschillende type stenen helpt u bij het maken van de juiste beslissing.

Ons Assortiment

Graag willen we hier een deel van ons assortiment presenteren. Uiteraard adviseren we u om bij ons langs te komen om ons volledige assortiment te ervaren, bekijken en voelen.

Behoefte aan meer informatie?

Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin. Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen te komen bekijken en voelen. Kom gezellig een keer bij ons langs!