Grind en split

Oprit, grindpad of siertuin; grind en split kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Grind en split zijn in vele kleuren en fracties verkrijgbaar. Wij zullen u adviseren zodat uw oprit, grindpad of siertuin optimaal zal presteren. We bieden ook de toebehoren aan van grind en split, zoals grindplaten en anti-worteldoek.

Bestel eenvoudig grind en split

Heeft u interesse in ons assortiment grind en split? Laat hieronder eenvoudig uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Kijken en Voelen

  Wij geloven heilig in het feit dat u verschillende type steen moet zien en voelen. Het in de hand nemen van verschillende type stenen helpt u bij het maken van de juiste beslissing.

  Ons Assortiment

  Graag willen we hier een deel van ons assortiment presenteren. Uiteraard adviseren we u om bij ons langs te komen om ons volledige assortiment te ervaren, bekijken en voelen.

  Behoefte aan meer informatie?

  Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin. Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen te komen bekijken en voelen. Kom gezellig een keer bij ons langs!