Keramiek & GeoCeramica

Op zoek naar maximaal gebruiksgemak van uw terras? Dan bieden tegels van keramiek voor u de uitkomst. Keramische tegels zijn ‘gebakken’ en hebben daardoor een keihard oppervlak. Keramische tegels zijn slijtvast, kleurvast en zeer onderhoudsarm.

Een nieuwe trend qua keramiek is GeoCeramica, de schoonheid van Italiaans keramiek, gecombineerd met de praktische voordelen van beton ; het beste van twee werelden. Graag informeren wij u meer over dit product.

Bezoekje plannen?

Laten we een keer vrijblijvend een afspraak maken zodat u de diversiteit van onze producten écht kunt zien en voelen.

  Kijken en Voelen

  Wij geloven heilig in het feit dat u verschillende type steen moet zien en voelen. Het in de hand nemen van verschillende type stenen helpt u bij het maken van de juiste beslissing.

  Ons Assortiment

  Graag willen we hier een deel van ons assortiment presenteren. Uiteraard adviseren we u om bij ons langs te komen om ons volledige assortiment te ervaren, bekijken en voelen.

  Behoefte aan meer informatie?

  Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin. Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen te komen bekijken en voelen. Kom gezellig een keer bij ons langs!