Kunstgras

Tegenwoordig zijn vele op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Hierbij kan kunstgras ook niet ontbreken. Kunstgras heeft minimaal onderhoud en ziet er altijd mooi en groen uit. Wij bieden verschillende soorten kunstgras aan waarbij het verschil onder andere zit in zachtheid, hoogte van de grasspriet en dichtheid van het gras. We zullen u adviseren over de verschillende soorten kunstgras en hoe de aanleg in zijn werk gaat.

Bezoekje plannen?

Laten we een keer vrijblijvend een afspraak maken zodat u de diversiteit van onze producten écht kunt zien en voelen.

  Kijken en Voelen

  Wij geloven heilig in het feit dat u verschillende type steen moet zien en voelen. Het in de hand nemen van verschillende type stenen helpt u bij het maken van de juiste beslissing.

  Ons Assortiment

  Graag willen we hier een deel van ons assortiment presenteren. Uiteraard adviseren we u om bij ons langs te komen om ons volledige assortiment te ervaren, bekijken en voelen.

  Behoefte aan meer informatie?

  Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin. Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen te komen bekijken en voelen. Kom gezellig een keer bij ons langs!