Zand

Niet alle typen zand zijn geschikt voor ieder project. Bepaal daarom goed wat het doel is en wat u daarvoor nodig heeft. Wij adviseren u over de verschillende typen zand die voor u geschikt zijn. Daarnaast beschikken wij over de eventueel bijbehorende producten, zoals metselcement bij metselzand voor het maken van metselspecie.

Bestel eenvoudig zand

Heeft u interesse in ons assortiment zand? Laat hieronder eenvoudig uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Kijken en Voelen

  Wij geloven heilig in het feit dat u verschillende type steen moet zien en voelen. Het in de hand nemen van verschillende type stenen helpt u bij het maken van de juiste beslissing.

  Ons Assortiment

  Graag willen we hier een deel van ons assortiment presenteren. Uiteraard adviseren we u om bij ons langs te komen om ons volledige assortiment te ervaren, bekijken en voelen.

  Behoefte aan meer informatie?

  Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin. Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen te komen bekijken en voelen. Kom gezellig een keer bij ons langs!