Kunstgras Uden

Wilt u altijd mooi en groen gras? Wilt u minimaal onderhoud aan uw groene gazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor kunstgras in Uden en omstreken.

kunstgras den bosch udenOnderhoudsvriendelijke tuin

Tegenwoordig zijn vele op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Wil je toch groen in de tuin? Dan kan kunstgras niet ontbreken. Kunstgras heeft minimaal onderhoud en ziet er altijd mooi en groen uit. Hierdoor heeft uw tuin een groene, natuurlijke uitstraling.

Soorten natuurlijk ogend kunstgras

Kunstgras is er in alle soorten en maten. De verschillen zitten hem vaak in de zachtheid, hoogte van de grasspriet en dichtheid van het gras. De overeenkomst tussen de verschillende soorten kunstgras is echter dat ze er allemaal natuurlijk uitzien en bijna niet van echt gras te onderscheiden zijn.

Advies kunstgras Uden

Wilt u weten welk soort kunstgras het beste bij u past? We adviseren u over de verschillende soorten kunstgras. Bovendien vertellen wij u hoe de aanleg van kunstgras in zijn werk gaat. Wilt u graag advies voor kunstgras in Uden en omstreken? Neem contact met ons op of kom langs bij onze showtuin in Vinkel (nabij Uden)!

Mogen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom je eens langs in onze showtuin?

Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin in Vinkel (nabij Den Bosch en Oss). Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen voor sierbestrating te komen bekijken en voelen. Maak een afspraak en kom bij ons langs!