Over ons bedrijf

Van der Donk Sierbestrating is een familiebedrijf dat begon als eenmanszaak met paard en kar.

Na eerst jaren een trouwe partner te zijn geweest in de transportwereld is Van der Donk Sierbestrating zich steeds meer gaan specialiseren in bestrating voor tuinen.

Tegenwoordig is Van der Donk Sierbestrating uit Vinkel een bekend begrip in de regio betreft sierbestrating. Of u nu op zoek bent naar doodgewone klinkers of exclusieve tegels, met een scala aan sierbestrating slaagt u bij Van der Donk gegarandeerd. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van advies en informatie. We zijn op werkdagen geopend tot 18.00 uur en ook op zaterdag kunt u tot 13.00 uur bij ons terecht. We zien u graag een keer bij ons in de showtuin.

Over ons

Kijken en Voelen

Wij geloven heilig in het feit dat u verschillende type steen moet zien en voelen. Het in de hand nemen van verschillende type stenen helpt u bij het maken van de juiste beslissing.

Ons Assortiment

Graag willen we hier een deel van ons assortiment presenteren. Uiteraard adviseren we u om bij ons langs te komen om ons volledige assortiment te ervaren, bekijken en voelen.

Behoefte aan meer informatie?

Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin. Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen te komen bekijken en voelen. Kom gezellig een keer bij ons langs!