Sierbestrating Boxtel

Bent u op zoek naar sierbestrating en tegels voor uw tuin in de omgeving van Boxtel? Dan bent u bij Van der Donk Sierbestrating op het goede adres. Wij helpen u graag met het kiezen van de sierbestrating die het beste bij u past.

Wat is sierbestrating?

Sierbestrating zorgt ervoor dat een buitenruimte een mooie en verzorgde uitstraling krijgt. De bestrating kan uiteenlopen van natuursteen tot grind & split, maar heeft altijd als doel om de buitenruimte een sfeer mee te geven. Sierbestrating wordt door particulieren gebruikt rondom het huis en in de tuin. Maar ook in de binnenstad, zoals in Boxtel, en bij monumenten vind je vaak sierbestrating. Afhankelijk van het materiaal en kleur krijgt de buitenruimte een warm, speels of juist strak uiterlijk.

Wat zijn de voordelen van sierbestrating?

Overweegt u om sierbestrating te leggen rondom uw huis of in uw tuin? Sierbestrating heeft veel voordelen.

  • Sierbestrating kunt u overal gebruiken rondom uw huis. U kunt het gebruiken voor uw tuin, maar ook voor de oprit. Zorg bij de oprit wel dat de dikte van de stenen minimaal 7 millimeter is, zodat de kans op scheuren geminimaliseerd wordt. Hier adviseren we je uiteraard graag over bij Van der Donk Sierbestrating in Vinkel (op ca. 20 km van Boxtel).
  • Sierbestrating vind je in alle kleuren, maten en stijlen. Oftewel, voor iedereen is er sierbestrating die perfect past bij u.
  • Zijn er stenen, of delen van de sierbestrating, kapot? Dan is dat makkelijk en goedkoop te vervangen. Alleen dat wat kapot is hoef je te vervangen.

Welke soorten sierbestrating zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten sierbestrating. Al deze soorten hebben hun eigen kenmerken. Hieronder vind je enkele mogelijkheden:

  • Natuursteen: natuursteen wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Hierbij kun je denken aan stapstenen, steenstrips, vijverranden, stapelblokken en traptreden. Dit alles met de unieke eigenschappen van natuursteen, waardoor geen steen hetzelfde is.
  • Betonproducten: er zijn vele verschillende typen betonproducten. Dit varieert van eenvoudige straatklinkers tot decoratieve betontegels in diverse maten.
  • Grind & Split: opritten, grindpaden, siertuinen… Grind en split kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet en zijn in vele kleuren en fracties verkrijgbaar.
  • Gebakken bestrating: gebakken bestrating geeft een warme uitstraling en een natuurlijk karakter aan uw tuin of oprit. Samen met de duurzaamheid en slijtvastheid, zorgt dit ervoor dat gebakken stenen jarenlang mee gaan.
  • Keramiek & Geoceramica: keramische tegels zijn ‘gebakken’ en hebben daardoor een keihard oppervlak. Keramische tegels zijn slijtvast, kleurvast en zeer onderhoudsarm. Een nieuwe trend is GeoCeramica. Dit biedt de schoonheid van Italiaans keramiek, gecombineerd met de praktische voordelen van beton.

Sierbestrating Boxtel

Dus bent u op zoek naar sierbestrating voor rondom uw huis? Dan kunt u terecht bij Van der Donk Sierbestrating in Vinkel (ca. 20 km van Boxtel). Heeft u vragen? Neem contact met ons op! Wij hopen u binnenkort te zien.

Afwatering

Mogen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom je eens langs in onze showtuin?

Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin in Vinkel (nabij Den Bosch en Oss). Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen voor sierbestrating te komen bekijken en voelen. Maak een afspraak en kom bij ons langs!