Tuintegels Den Bosch

Bent u op zoek naar tuintegels voor uw tuin in Den Bosch en omgeving? Dan bent u bij Van der Donk Sierbestrating aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het kiezen van de tuintegels en tuinbestrating die het beste bij u en uw tuin past.

Tuintegels en tuinbestrating

Tuintegels zorgen ervoor dat een buitenruimte een mooie en verzorgde uitstraling krijgt. Het doel van de tuintegels is praktisch, maar ook om sfeer te geven aan de tuin. Ben u op zoek naar tuintegels voor uw tuin die bij u passen? Wij helpen u aan de tegels die passen bij uw huis, tuin en wensen.

Tuintegels Den Bosch

Overweegt u om nieuwe tuintegels rondom uw huis of in uw tuin te leggen? Kwalitatief goede tuintegels hebben veel voordelen.

  • sierbestrating van der donk den boschTuintegels kunt u overal gebruiken rondom uw huis. U kunt het gebruiken voor uw tuin, maar ook voor de oprit. Zorg bij de oprit wel dat de dikte van de stenen minimaal 7 millimeter is, zodat de kans op scheuren geminimaliseerd wordt. Hier adviseren we je uiteraard graag over bij Van der Donk Sierbestrating in Vinkel (op ca. 12 km van Den Bosch).
  • Tuintegels vind je in alle kleuren, maten en stijlen. Oftewel, voor iedereen is er tuinbestrating die perfect past bij u.
  • Zijn er stenen, of delen van de sierbestrating, kapot? Dan is dat makkelijk en goedkoop te vervangen. Alleen dat wat kapot is hoef je te vervangen.

Soorten tuintegels Den Bosch

Er zijn veel verschillende soorten tuintegels. Al deze soorten hebben hun eigen kenmerken. Hieronder vind je enkele mogelijkheden:

  • Natuursteen: natuursteen wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Hierbij kun je denken aan stapstenen, steenstrips, vijverranden, stapelblokken en traptreden. Dit alles met de unieke eigenschappen van natuursteen, waardoor geen steen hetzelfde is.
  • sierbestrating den bosch van der donk betonproductenBetonproducten: er zijn vele verschillende typen betonproducten. Dit varieert van eenvoudige straatklinkers tot decoratieve betontegels in diverse maten.
  • Gebakken bestrating: gebakken bestrating geeft een warme uitstraling en een natuurlijk karakter aan uw tuin of oprit. Samen met de duurzaamheid en slijtvastheid, zorgt dit ervoor dat gebakken stenen jarenlang mee gaan.
  • Keramiek & Geoceramica: keramische tegels zijn ‘gebakken’ en hebben daardoor een keihard oppervlak. Keramische tegels zijn slijtvast, kleurvast en zeer onderhoudsarm. Een nieuwe trend is GeoCeramica. Dit biedt de schoonheid van Italiaans keramiek, gecombineerd met de praktische voordelen van beton.

Tuintegels Den Bosch

Dus bent u op zoek naar tuintegels voor in uw tuin en/of rondom uw huis? Dan kunt u terecht bij Van der Donk Sierbestrating in Vinkel (ca. 12 km van Den Bosch). Heeft u vragen? Neem contact met ons op! Wij hopen u binnenkort te zien.

Mogen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom je eens langs in onze showtuin?

Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin in Vinkel (nabij Den Bosch en Oss). Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen voor sierbestrating te komen bekijken en voelen. Maak een afspraak en kom bij ons langs!