Zand Den Bosch

Bent u bezig met het aanleggen van een oprit? Het metselen van een muur? Of wilt u een gedeelte van uw tuin ophogen? Dan heeft u zand nodig. Veel zand! Zand is in allerlei soorten, maten en hoeveelheden beschikbaar. Wij zijn specialist in het leveren van diverse soorten zand in Den Bosch. Wij adviseren je graag welk zand het beste bij uw klus past!

Soorten zand Den Bosch

Wij leveren diverse soorten zand in Den Bosch. Enkele voorbeelden en veel voorkomende soorten zand zijn ondergenoemde, maar er is veel meer. Neem voor meer informatie over onze beschikbare soorten zand contact met ons op.

Straatzand

Straatzand is bedoeld om onder de daadwerkelijk bestrating aan te leggen. Belangrijk bij straatzand is dat het eenvoudig uit te vlakken is, zodat u uw bestrating mooi recht kunt leggen. Klei of leem zijn dus ‘uit den boze’ in straatzand.

Metselzand

Metselzand is onder andere een bestanddeel voor metselspecie, zandcement of betonmortel. Dit zand vormt de basis voor muren.

Ophoogzand

Met ophoogzand kunt u uw tuin of andere oppervlakken ophogen. De eisen aan ophoogzand zijn minder streng dan die van straatzand. Dit type zand wordt niet gezeefd en is het goedkoopste zand.

Persoonlijk advies over zand Den Bosch en meer

Van der Donk Sierbestrating is een familiebedrijf dat begon als eenmanszaak met paard en kar. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in sierbestrating en zand in Den Bosch e.o. Wij helpen u graag met de beste keuze voor zand in Den Bosch, maar ook met:

Wilt u weten welk type zand voor u het beste is? Neem contact met ons op! Wij geven u advies over welk type zand u nodig hebt.

zand den bosch

Mogen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom je eens langs in onze showtuin?

Graag ontvangen wij u in onze prachtige showtuin in Vinkel (nabij Den Bosch en Oss). Klanten geven keer op keer weer aan dat ze het erg prettig vinden om bij ons op locatie in de showtuin de stenen voor sierbestrating te komen bekijken en voelen. Maak een afspraak en kom bij ons langs!